Zscaler
flow-image

Zscalers privata åtkomst som ett alternativ till VPN

Detta material presenteras av Zscaler

I nästan 30 år har företag förlitat sig på VPN-fjärranslutning för att ansluta fjärranvändare till företagets interna LAN. Men användarnas sätt att arbeta har förändrats. De kan nu använda molnet för att ansluta till alla program, på vilken enhet som helst och var som helst – utan att behöva VPN.Vi lever nu i en värld av moln och mobilitet, men många organisationer försöker fortfarande ge säker fjärråtkomst till program med hjälp av nätverkssäkerhetslösningar såsom VPN. Det är dags att använda en modern, skalbar metod som möjliggör säker fjärråtkomst till privata program i molnet och datacentret.Den här lösningen förklarar varför det är dags att överväga ett alternativ till din VPN med fjärråtkomst.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Finans och bokföring, Molntjänster, Löne- och HR-programvara, Bokföringsprogramvara för småföretag, Försörjningskedjehantering, Tillverkning, iXBRL, Dokumenthantering, Projekthantering, Revisioner, Finansiella rapporter, Sarbanes Oxley-efterlevnad, Resursplanering (ERP), Moln-ERP, Moln, Molnsäkerhet, Anställda, Miljö