webexpenses
flow-image

Ett globalt problem: Den förändrade karaktären hos utgiftsbedrägerier

Detta material presenteras av webexpenses

Ju mer information vi har om en risk, desto bättre kan vi hantera den.Genom att utvärdera ett problem kan vi utveckla effektiva strategier för att minska hot och eliminera faror. Detta innebär att de största riskerna för ett företag kommer från de områden där vi har minst kunskap.Detta har gjort det möjligt för anställda att utföra de utgiftsbedrägerier som utgör en så stor global utmaning för våra företag.Det uppskattas att ett typiskt företag förlorar fem procent av sina årliga intäkter på grund av bedrägeri, vilket motsvarar globala förluster på 2,9 biljoner US-dollar varje år. Association of Certified Fraud Examiners pekar ut lönebedrägerier, inklusive personalkostnader, som den främsta orsaken.Ladda ned denna rapport för att få veta mer!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Säkerhetslösningar, Tekniktrender, Finansiella tjänster, Livräntor, Affärsbankverksamhet, Kommersiella lån, Försäkring, Pensioner och pensionering, Värdepapper och investeringar, Tekniklösningar, Nätverk och kommunikation, IT-produkter och granskningar, IT-tjänster, IT-planering och -styrning, Resursplanering för företag, Big Data