ServiceNow
flow-image

Att lära sig mer av lågkodsläroboken

Detta material presenteras av ServiceNow

Användningen av lågkodsplattformar är nära en brytpunkt, där nästan hälften av företagen världen över har nyttjat dem på något sätt. Fyra av tio stora företag har pågående processautomatiseringsinitiativ som syftar till förbättrade arbetsflöden, mer innovation och lägre kostnader – frågor som praktiskt taget alla lågkodsprojekt är utformade för att ta itu med., Lågkodsförespråkare säger att de kan utveckla applikationer mer än 2,5 gånger snabbare än genom att använda standardiserade IT-utvecklingsprocesser, vilket visar hur tekniken stärker både IT-personal som arbetar ensamma och de som arbetar tillsammans med affärsgrupper., 80 % av de som har anammat lågkodsplattformar säger att de har blivit bäst på att möta kundernas behov, även om skeptikerna inte är övertygade och medarbetarnas motstånd mot förändring är en stötesten., Så kallade ”citizen developers” uppmuntras av IT på över hälften av stora företag, vilket gör det möjligt för affärssidan att använda lågkodsplattformar för att ta ansvar för att utveckla innovativa och affärskritiska applikationer som omvandlar processer., I 58 % av fallen ger IT vägledning om verktyg och plattformar som ”citizen developers” kan använda. Den bästa framgången sker när IT sätter upp skyddsräcken och samarbetar med affärssidan för gemensam utveckling. Läs vidare för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molntjänster, Tillverkning, Revisioner, Resursplanering (ERP), Finansiella tjänster, Anställda, Rekrytering, Arbetsplats