ServiceNow
flow-image

Referensguide till Creator Workflows

Detta material presenteras av ServiceNow

En rundtur bland viktiga lågkodsfunktioner och funktioner på Now Platform.Använda Now Platform för att utveckla lågkodsprogram. Skapa nya arbetsflödesprogram snabbt medan du styr upp skalbarheten. Now Platform® är utformad för att stödja de modernaste agila applikationsutvecklingsmetoderna och erbjuder en enda miljö för utvecklare – på vilken nivå som helst av erfarenhet eller skicklighet – att bygga och samarbeta för att leverera transformativa applikationsupplevelser. Plattformen med plattformar gör att du kan digitalisera och automatisera avdelnings- och företagsarbetsflöden, skapa nya mobila applikationer, effektivisera arbetet med AI-drivna upplevelser och mäta och optimera affärsprocesser, samtidigt som riskerna sprids ut. Företagsorganisationer av alla storlekar och branscher använder Now Platform för sina många olika förstklassiga färdiga IT-, medarbetar- och kundarbetsflödesprogram. När dina funktions- och egenskapskrav överskrider de funktioner som inte finns i kartongen och när du upptäcker helt nya behov av anpassade arbetsflöden, erbjuder Now Platform Creator Workflows – den marknadsledande plattformen för utveckling av lågkodapplikationer, som validerats i Gartners Magic Quadrant- och Forrester Wave™-forskningsrapporter för lågkodsplattformar.Läs vidare för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Dokumenthantering, Resursplanering (ERP), Moln, Säkerhetslösningar, Anställda, Miljö, Kundvård (CRM)