Sage
flow-image

De två typerna av affärsintelligens (Business Intelligence, BI)

Detta material presenteras av Sage

Vilken typ av information behöver en organisations medarbetare för att kunna utföra sina jobb på bästa möjliga sätt? Generellt sett vill chefer och chefer samla in strategisk information, analysera den, balansera den mot sin egen kunskap och sedan fatta det som ofta är omfattande beslut.Å andra sidan drar personal utan chefsbefattningar mest nytta av uppgiftsspecifik information, detaljer som hjälper dem att utföra enskilda affärsverksamheter på ett så effektivt sätt som möjligt. Två olika grupper; två olika typer av information. Båda grupperna i behov av affärsintelligens. Men varför är det då så att över 65 % av alla organisationer endast har implementerat strategiska affärsintelligenslösningar, som effektivt hjälper deras VD:ar och chefer men lämnar alla andra ute i kylan?Detta dokument kommer att diskutera ursprunget till affärsintelligens, hur den började och varför den nästan omedelbart blev den exklusiva domänen för en organisations ledning. I det här dokumentet beskrivs också behovet av ”operativ affärsintelligens”, inklusive de unika funktioner som erbjuds med den här typen av BI-lösning.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Resursplanering (ERP), Säkerhetslösningar, Tekniktrender, Anställda, Tekniklösningar, Nätverk och kommunikation, IT-produkter och granskningar, IT-tjänster, IT-planering och -styrning, Resursplanering för företag, Big Data