Qlik®
flow-image

Beyond the Hype: Hur man får verklig valuta för pengarna med AI i analysbranschen

Detta material presenteras av Qlik®

Artificiell intelligens dyker upp allt oftare i produkter vi använder och aktiviteter vi sysslar med, allt från arbetsplatsapplikationer till våra kundupplevelser. Förhoppningarna är höga. Löftena är stora. Och potentialen är otrolig. Men dagens verklighet är avsevärt mindre lysande. Med typiska ”svarta lådan”-metoder är det vanligt att man blir besviken.Det behöver inte vara så – åtminstone inte när det gäller dataanalys.Vad är nyckeln till framgångsrik AI för analys? Förstärkande intelligens, ett tillvägagångssätt som sammanför det bästa av maskinintelligens och mänsklig intuition för att accelerera insikter, uppdaga nya och oväntade upptäckter, och förbättra datakunskaper för användare i alla sorters roller och nivåer.Ladda ner Beyond the Hype: Hur man får verkligt värde för pengarna med AI i analysbranschen: Hur AI-hajpen överträffar dagens verklighet, Värdet av en strategi med förstärkande intelligens, Viktiga överväganden vid utvärdering av AI i analysbranschen.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Resursplanering (ERP), Moln, Finansiell teknik, Bokföringsprogramvara, Leverantörsskulder, Löner, Intäkter, Utgifter, Budgetering, Prognoser, Arbetsplats, Miljö