NetSuite
flow-image

Den ekonomiska framtiden ligger i finanschefens händer

Detta material presenteras av NetSuite

Den moderna CFO:n måste hålla jämna steg med förändringar – vilket även kallas att bli en ”strategisk affärspartner” – samtidigt han/hon den fortfarande levererar sina kärnuppgifter. Men ibland är det svårt att fokusera på att bli en strategisk affärspartner samtidigt som man gör allt detta.Finanschefer kan klara detta uppdrag genom att skapa en flexibel infrastruktur som reagerar på en ständigt föränderlig miljö. De behöver en plattform som inte kompromissar mellan skalbarhet och kontroll. Processer och funktioner för styrning, risk och efterlevnad (GRC) måste integreras i ERP-programvara, IT-infrastruktur och organisationskultur. Effektiva GRC-processer behöver utvecklas i samma takt som kraven ökar.Ladda ner informationen för att få veta mer!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Finansiella rapporter, Resursplanering (ERP), Moln, Intäkter, Prognoser, Miljö, Bokföring, Intäktsredovisning