MarkLogic
flow-image

Data som strategisk tillväxttillgång 2021

Detta material presenteras av MarkLogic

Under första kvartalet 2021 frågade WBR Insights ut 100 CDO:er och liknande från köp- och säljbolag i Europa för att ta reda på vilka utmaningar de står inför 2021, på grund av effekterna av covid-19-pandemin, och de innovativa lösningar de implementerar.Efter de finansiella återverkningarna av krisen 2008 accelererar COVID-19 nu den digitala anpassningen. Pandemin har fungerat som ett lackmustest för robustheten i företagens digitala infrastruktur. Denna rapport tar upp de störningar som kapitalmarknaden och finansföretagen har mött från flera håll, bland annat en störtflod av reglering och en enorm marknadsvolatilitet. Behovet av att ge ett tydligt budskap om att företag har säkra, korrekta, aktuella, fullständiga och konsekventa datauppsättningar är större än någonsin.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Revisioner, Resursplanering (ERP), Moln, Riskbegränsning, Finansiella tjänster, Försäkring, Intäkter, Miljö, Big Data