Hyperscience
flow-image

Minska kostnaderna, öka kundnöjdheten och öka intäkterna med hjälp av Hyperscience

Detta material presenteras av Hyperscience

Många organisationer ser värde i sina dokumentbaserade data och har åtkomst till strukturerade format, men de kämpar med att låsa upp värde som fångats i ostrukturerade format.Enligt Gartner är 80 % av företagsdata ostrukturerade, en siffra som växer med 35 % år efter år. Med mer än hälften av värdefulla data fastlåsta, kämpar organisationer med produktivitetsförluster och misslyckade automatiseringsinitiativ. I ett försök att förbättra kundnöjdheten, minska kostnaderna och öka intäktstillväxten söker företag en ML-baserad automatiseringsplattform för att automatisera sina komplexa processer. Hämta infografiken för att lära dig mer om hur intelligent automatisering kan automatisera dina mest komplexa dokumentbaserade processer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Resursplanering (ERP), Säkerhetslösningar, Tekniktrender, Intäkter, Tekniklösningar, Nätverk och kommunikation, IT-produkter och granskningar, IT-tjänster, IT-planering och -styrning, Resursplanering för företag, Big Data