DocuSign
flow-image

Status för elektronisk signatur

Detta material presenteras av DocuSign

Dagens organisationer kan inte längre dröja med sin digitala omvandling. Det handlar inte bara om att det är trevligt att byta ut föråldrade manuella steg i ett arbetsflöde, utan det är obligatoriskt att hålla igång verksamheten. För att kunna göra detta utökar moderna innovatörer användningen av elektronisk signatur för att se till att verksamheten kan skötas från nästan var som helst när som helst.I den här rapporten undersöker DocuSign hur e-signaturer hjälper dagens företag att anpassa sig till de nya utmaningarna i det moderna affärslandskapet. Du kommer att se hur funktioner som massutskick, ID-verifiering och notarius publicus används allt mer för att hålla jämna steg med dagens mest angelägna affärsutmaningar. Du kommer också att se berättelser från ledande företag som redan har använt sig av e-signaturer för att lösa dagens största utmaningar.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Säkerhetslösningar, Tekniktrender, Tekniklösningar, Nätverk och kommunikation, IT-produkter och granskningar, IT-tjänster, IT-planering och -styrning, Resursplanering för företag, Big Data