ADP
flow-image

The Total Economic Impact™ av ADP Global Payroll

Detta material presenteras av ADP

Löner är en nyckelfunktion för alla organisationer, men för stora, internationella verksamheter har processen blivit alltmer komplex, vilket kräver att organisationer håller jämna steg med förändrade regler och lokal lagstiftning, hanterar en mängd olika HR-hanteringsplattformar och ser till att löner behandlas korrekt och i tid.ADP gav Forrester Consulting i uppdrag att genomföra en Total Economic Impact™ (TEI) -studie och undersöka den potentiella avkastningen på investeringar (ROI) som företag kan realisera genom att använda ADP Global Payroll. Syftet med denna studie är att ge läsarna ett ramverk för att utvärdera den potentiella ekonomiska effekten av ADP Global Payroll på sina organisationer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Tillverkning, Projekthantering, Resursplanering (ERP), Moln, Försäkring, Löner, Intäkter, Utgifter, Anställda, Rekrytering, Miljö, Bokföring